Binnenkort mogen wij na lange tijd de deuren weer openen. We hebben niet stilgezeten intussen.
Ons interieur en terras werden vernieuwd, net zoals onze menukaart en we staan te popelen om jullie opnieuw te mogen verwelkomen.

Waar heb jij al zin in ? Check HIER onze vernieuwde menukaart.

Reserveren kan vanaf nu, je regelt je reservatie in enkele klikken op onze reservatiepagina.
Je kan ons ook bellen om te reserveren op 09 3116066.
Mochten we op de datum van uw reservatie nog niet open zijn, dan zal deze uiteraard probleemloos worden verplaatst of geannuleerd.

Wij werken meer nog dan voorheen zoveel mogelijk met lokale leveranciers en ingrediënten. Zo werken we voortaan samen met De Smaakboerderij uit Gottem waar we onze weidekip aankopen voor een bijzonder lekkere vol-au-vent. Ons Maine-Anjou vlees van runderen die grazen op de Maaigemdijk hier in Bachte-Maria-Leerne en Brasvar varkensvlees van de bovenste plank uit Nevele zijn 2 andere lokale toppers.
Tripel Sint Canarus, jenever en advocaat van Filliers, Gin van Tanneke,…
Deinze en omstreken is een onuitputtelijke bron van topproducten.

Heel graag tot binnenkort.

Marleen en Jan
Team Brasserie De Sterre

PS : Vanzelfsprekend kan u er op rekenen dat wij ons strikt houden aan alle voorschriften mbt covid-19.
U kunt dus in alle veiligheid en zonder zorgen komen genieten.