Op dinsdag 21 juli – ter gelegenheid van onze nationale feestdag – zijn we open ! 

Omdat een beetje chauvinisme ons niet vreemd is, gaan we die dag uitzonderlijk voor slechts twee gerechten, maar dan wel twee Belgische klassiekers bij uitstek :

Mosselen “Goudmerk”

&
Gegrilde steak “Maine-Anjou”

Beide gerechten aan € 26,- per persoon

Reserveren telefonisch op 09 3116066 of via onze reservatiepagina

Bij beide gerechten serveren wij uiteraard Belgische frietjes. De runderen van het Maine-Anjou ras grazen op de malse weiden van de Oude Leieoevers op een boogscheut van onze brasserie. Resultaat is een smaakvolle steak die onze chef volgens de regels van de kunst voor u grilt.
U kiest er een huisbereid sausje bij (peperroom, champignonroom, béarnaise, provençale of kruidenboter.).
Voor de mosselen kiezen wij enkel voor de allerbeste Zeeuwse “Goudmerk” kwaliteit. Geen compromissen, enkel het beste is goed genoeg.

Sommigen zullen zich nog onze opstart herinneren in de tuin achteraan onze brasserie. Ter gelegenheid van 21 juli (en op verzoek van velen) openen we die dag uitzonderlijk opnieuw ons tuinterras voor u. Dus niet alleen twee gerechten, maar ook 2 terrassen die dag. Ofwel vooraan met zicht op de Ooidonkdreef, of achteraan tussen het groen. Gelieve bij uw reservatie uw voorkeur op te geven, zolang het kan, houden wij hier rekening mee. De keuze voor 2 terrassen laat ons bovendien toe voldoende ruimte tussen de tafels de voorzien in het kader van de Covid-19 voorschriften.

         

Het belooft “on-Belgisch” mooi weer te worden, dus reserveren is de boodschap.
Dit kan heel eenvoudig via onze reservatiepagina, of u belt ons op het nummer 09 3116066.

Graag tot dan !
Marleen en Jan