HEROPENING VRIJDAG 12 JUNI

Of we er zin in hebben ? Drie maanden waren we noodgedwongen gesloten. Drie maanden keihard gewerkt al was het “met gesloten deuren”. Slechts 1 doel hadden we voor ogen, terug de deuren kunnen openen en liefst zo snel mogelijk. Terug die geweldige sfeer op het terras of binnen in onze 16de eeuwse brasserie. Terug een glimlach op jullie gezicht als we onze gerechten op tafel zetten of bij het uitschenken van een lekker streekbier of een heerlijk glas wijn. Ongedwongen, gezellig, en zonder al te veel poespas. Lekker eten met zoveel mogelijk ingrediënten uit eigen regio.

Reserveren is sterk aanbevolen

Kom genieten, bekijk onze nieuwe kaart en reserveer je plaats(en) telefonisch op 09 3116066, via onze reservatiepagina of spring eens binnen, dat mag nu weer… onze adresgegevens en openingstijden vind je hier.

Dank u 1000 x

Onze take-away klanten zijn we enorm dankbaar. Jullie hebben ons geholpen om de mokerslag van de verplichte sluiting te overleven en deze periode door te komen. Dank u 1000 x.
Ook de vele steunbetuigingen en jullie duimen omhoog in het voorbij wandelen of fietsen en de schouderklopjes van op afstand hebben ons de energie gegeven om door te zetten.
1000 x dank aan onze buren en vrienden die onze take-away flyers hebben verdeeld.

Nieuw terras, nieuwe kaart

Een vernieuwd terras, een vernieuwde kaart en een ruime portie energie. Dat zijn de ingrediënten waarmee we jullie met de breedst mogelijke glimlach graag opnieuw verwelkomen. Uiteraard houden we maximaal rekening met de aanbevelingen en reglementeringen die gepaard gaan met de C crisis…  we kunnen het C-woord niet meer horen 🙂

Tot heel gauw
Marleen en Jan