Vaderdag vieren in stijl doet u met onze heerlijke koude visschotel “de luxe”

Deze kunt u bestellen vanaf 2 personen, (gratis) bij u thuis geleverd (*) of af te halen in onze brasserie in de Ooidonkdreef 16 in Bachte-Maria-Leerne en dit op vrijdag 12, zaterdag 13 of zondag 14 juni.
Gepocheerde zalmfilet / Tomaat garnaal  / Gerookte heilbot / Langoustines / Gerookte zalm / Gegrilde gamba’s / Tonijntataki / Gerookte makreel / Zeevruchten / Heerlijke frisse fruitgarnituur / Aardappelsalade / Brood & boter + huisgemaakte mayonaise en cocktailsaus… het ligt er allemaal op.
Prijs per 2 personen : 64 Euro. Prijs per persoon extra : 30 Euro

(*) gratis thuisbezorgd in Deinze, Het land van Nevele (alle deelgemeenten), Deurle, Sint-Martens-Latem en Baarle-Drongen.

Bestellen kan telefonisch op 09 3116066 of stuur ons een mailtje aan info@brasseriedesterre.be

Foto van onze visschotel tijdens het pinksterweekend (4 p.). Aanbod voor Vaderdag is uitgebreider.