Beste Klanten,

Wij stellen u hieronder graag ons aanbod voor de paasdagen voor.
U kunt zelf uw menu naar believen samenstellen.
Op die manier hoeft u zelf niks te doen, geen boodschappen, niet koken,…
U komt het gewoon bij ons afhalen of wij brengen het (gratis) bij u thuis.
Het zijn bijzondere tijden en daarom moeten we dubbel genieten van de traditionele feestdagen.
Pasen is zo een feestweekend dat we niet zomaar kunnen laten voorbijgaan. Normaal had u al van onze gerechten kunnen genieten in onze brasserie of in de zon op ons terras maar dat zit er voorlopig nog even niet in.

Wij werken meer dan ooit volgens de strengst mogelijke hygiënische normen. Zo worden ook alle gerechten vacuüm verpakt. Betaling gebeurt zo contactloos mogelijk (bij voorkeur met uw smartphone, ook met contactloos bancontact, de bancontact app of payconiq) en pas als het écht niet anders kan met cash geld. U legt het in het bakje en neemt zelf uw wisselgeld.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar en hopelijk tot heel snel.
Voorlopig nog even een virtuele…

… hartelijke knuffel

Graag tot binnenkort
Marleen en Jan