We zullen gesloten zijn op woensdag en donderdag 26 en 27 februari. We ontvangen jullie graag opnieuw vanaf vrijdag 28 februari.

We nemen even wat rust en gaan ondertussen wat inspiratie opdoen voor onze nieuwe menukaart die we vanaf april graag aan u voorstellen.
Hierbij zal het accent nòg meer komen te liggen op gerechten met ingrediënten uit onze regio en streekgebonden specialiteiten.
Reserveren kan altijd telefonisch op 09 3116066 of is in enkele klikken geregeld op onze reservatiepagina. Onze menukaart kan je hier bekijken  of maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een suggestiemenu.

Ook voor groepen of speciale gelegenheden hebben wij een apart aanbod dat wij graag persoonlijk met u bespreken. Voor groepen vanaf +/- 50 tot 120 personen beschikken wij over een feestzaal met privé tuin. Onze zaal is ook geschikt voor rouwmaaltijden.

Info en bespreken van uw feest, receptie, vergadering, enz… is steeds vrijblijvend. Bel ons op 09 3116066 of stuur een mailtje naar info@brasseriedesterre.be

Graag tot binnenkort.
Team Brasserie De Sterre
Ooidonkdreef 16
9800 Bachte-Maria-Leerne

Tip : rechtover onze brasserie is het start en aankomstpunt van de Ooidonkroute. Dit is een prachtige wandel- en fietsroute die u langs de mooiste plekjes van de Leiestreek brengt.