Wij openen een nieuwe vacature voor een part-time zaalmedewerk(st)er (M/V/X).

Profiel: iemand met passie voor mensen en gastronomie. Je bent spontaan, creatief & flexibel, klantvriendelijk & communicatief. Ervaring is een pluspunt maar geen absolute must. Wij hadden zelf ook 0,0 ervaring bij onze start begin vorig jaar… belangrijk is dat je graag en snel bijleert.

 

 

Taken : je staat in voor het opnemen, opdienen en afruimen van bestellingen, bijna altijd in het Nederlands, af en toe in het Frans of het Engels en als het niet anders kan met handen en voeten. Je adviseert onze klanten bij de keuze van hun gerecht(en). Door onze externe sommelier word je ook wegwijs gemaakt in de wondere wereld van de wijn, zodat je ook deze met flair en overtuiging kan aanprijzen. Op het einde van je werkdag gaat je stappenteller vlotjes over de 10.000 maar dat schrikt je niet af.

Wij zoeken iemand voor woensdag tem zaterdag telkens van 11.30 u. tot 17.00 u.

Weet je zeker dat dit iets is voor jou ? Of ken je iemand die in het plaatje past ? Stuur ons een mailtje met je CV en laat ons weten waarom deze job jou op het lijf geschreven is : info@brasseriedesterre.be

Tot binnenkort

Marleen en Jan