Enkele weken geleden maakten we in onze brasserie kennis met Vincent Versele, een man die ons met vuur en passie vertelde over zijn overgrootvader, Alfred Versele, die in 1891 te Zulte de brouwerij Anglo Belge oprichtte.
Vincent maakt er een erezaak van de traditie en het levenswerk van zijn overgrootvader weer op de (bier)kaart zetten.

Kijk… meer is er niet nodig om ons helemaal enthousiast te maken. Vincent liet ons proeven van zijn “Zulte” bier (destijds één van de paradepaardjes van de brouwerij Anglo Belge, toen onder de naam “Oud Bruin”).
Vincent bracht ook een nieuw goudgeel bier op de markt, gebrouwen met mout en hop van Belgische oorsprong. Een bier met een licht fruitig aroma, een subtiele moutige smaak en een uitgesproken hopkarakter kenmerken dit bijzonder bier. Ter ere van zijn overgrootvader werd het bier “Alfred” gedoopt.

Vanaf nu serveren wij beide bieren. Bij mooi weer op ons zonnig terras met zicht op de Ooidonkdreef. Is het eens wat minder weer, kom dan gezellig binnen in onze brasserie en geniet van een Zulte of een Alfred.
Niet alleen dorst maar ook honger ? Blijf dan gerust een hapje eten. Hier kan je onze vernieuwde menukaart bekijken.
Ook ons moederdagmenu staat online.
Er is zeker een gerecht te vinden waar een Zulte of Alfred biertje perfect bij past.

Tot binnenkort en … schol !

Team Brasserie De Sterre