Naar jaarlijkse traditie is er ook nu weer tijdens het paasweekend de tuin- en lifestylebeurs op het domein van Kasteel Ooidonk en de weerberichten belovend schitterend lenteweer met naar goede gewoonte nog nét dat tikkeltje extra in de Ooidonkdreef.

Meer redenen hebben wij niet nodig om onze nieuwe menukaart “lente 2019” aan u voor te stellen. Enkele vaste waarden blijven behouden maar we voegen weer enkele verrassende nieuwkomers toe aan ons aanbod. Eén nieuw gerecht waar we bijzonder trots op zijn is onze ossobuco. Onze chef heeft hem eerst ‘achter gesloten deuren’ gemaakt, getest, geproefd, nog eens hermaakt, wat bijgeschaafd en nog eens opnieuw gemaakt en geproefd tot alles juist zat. En het resultaat (al zeggen we zelf) is een fe-no-me-naal lekkere ossobuco.


Verder kiezen wij vanaf nu voor rundvlees van (heel) dichtbij. De familie Ally kweekt met liefde en passie zijn Maine-Anjou ras op de Maaigemdijk in Bachte-Maria-Leerne, op de oevers van de Oude Leie. De gegrilde steak van dit prachtige ras is nog zo’n gerecht waar we heel trots op zijn. We serveren er verse (en dan bedoelen we ook écht verse ! dus hier in huis geschild, gesneden en gebakken) frietjes bij en een lekker slaatje. Ook de saus naar keuze en de mayonaise worden vers voor u bereid.

Maar je hoeft ons niet noodzakelijk op ons woord te geloven dus kom vooral deze twee en ook alle andere gerechten zelf ontdekken bij ons op het terras of in het authentieke interieur van onze 16de eeuwse brasserie. Je kan de vernieuwde menukaart hier alvast vooraf even bekijken.

Graag tot binnenkort

Marleen en Jan

PS : wij zijn tijdens de tuinbeurs en het hele paasweekend vlot bereikbaar. Als u met de wagen komt, dan vindt u schuin tegenover onze brasserie een gratis parking. Van onze brasserie naar het Kasteel Ooidonk is het 10 minuutjes wandelen, geflankeerd door eeuwenoude linden.