We krijgen heel af en toe de vraag waarom we geen Argentijnse of Ierse steaks serveren.
Zeg eens eerlijk… waarom zouden we dat willen als we op enkele honderden meters van onze brasserie het allerbeste vlees kunnen inkopen ?

Passie en trots

Wij doen zoveel mogelijk beroep op leveranciers van dichtbij. Dat is gunstig voor het milieu, we steunen er de lokale handel mee en we houden volledige controle over de kwaliteit.
Zo zijn wij recent in zee gegaan met de familie Ally.
Sophie en Jo kweken met respect, passie en trots hun runderen van het Maine-Anjou ras die ze laten grazen op de Maaigemdijk in Bachte-Maria-Leerne.
Wie wel eens de Ooidonkroute wandelt of fietst, komt voorbij deze feërieke plek waar je je een figurant voelt in een meesterwerk van een Latemse schilder.
Hier moesten we dus niet lang over nadenken, dit is een perfect match. Met net zoveel respect en passie bereiden wij vanaf nu onze steaks van dit edele ras voor u.

Deze week als suggestielunch

Om u te laten kennismaken geven wij deze week (van woensdag 13 tem zaterdag 19 maart) de gegrilde steak als suggestielunch. Meer info vind je hier.
Vervolgens komt deze steak vast op onze menukaart. Onze chef bereidt hem met respect en volgens de regels van de kunst.

Die Argentijnen en Ieren doen hun best, maar beter dan het rundvlees van hier wordt het niet, zeg dat wij het gezegd hebben 🙂

Graag tot binnenkort
Team Brasserie De Sterre
nul sterren *** massa’s passie