Eén van de populairste gerechten op de kaart is onze stoverij “Canarus”. Dit 100 % wit-blauw rundvlees wordt langzaam gegaard in Sint Canarus, hét bier van hier. Met hier bedoelen we Gottem, deelgemeente van Deinze, tegenwoordig moeten we zeggen : Deinze, in het land van Nevele.
Sint Canarus tripel is overigens het meest bestelde bier bij ons. Het spreekt vanzelf dat dit bier de ideale begeleider is van onze stoverij Canarus.
Onze chef Jeffrey is er in geslaagd een wonderlijk smaakvolle stoverij uit zijn koksmuts te toveren.

"Per toeval ontdekt op onze fietstocht...het beste stoofvlees dat ik ooit gegeten heb!!!!" *****
- Facebook review -

Zelf nog niet overtuigd ? Kom hem deze week (van woensdag tot en met zaterdag) proeven. Het is onze weeklunch. Onze weeklunch bestaat verder ook nog uit een dagverse soep en een koffie of thee. Meer info over de weeklunch vind je hier en reserveren kan hier.