Vanaf nu komt het brood dat wij u serveren uit onze eigen oven, we maken zelf het deeg en bakken vervolgens heerlijk verse broodjes.
Geen diepvries, niks opwarmen of afbakken. Vers, vers, vers… en dat proef je.

.

Het wordt mooi weer, en dan zijn wij niet te houden. We gaan al een deel van ons terras uitzetten zodat u na een fijne wandeling kunt genieten van het eerste lentezonnetje. Toch nog te fris ? kom dan gerust binnen.

Mocht je nog op zoek zijn naar een mooi wandelparcours, dan is de Ooidonkroute zeker een aanrader. De route begint en eindigt in de Ooidonkdreef recht tegenover onze brasserie. De Ooidonkdreef is de toegangsweg tot het prachtige Kasteel Ooidonk in Bachte-Maria-Leerne. Je wandelt in totaal 7,5 km. Bij momenten waan je je in een schilderij van Emiel Claus. Rust en stilte zijn de codewoorden tijdens deze prachtige wandeling door het mooiste wat de leiestreek te bieden heeft.