Beste Klanten,

Na een geweldige zomer starten we op vrijdag 21 september met onze nieuwe menukaart die je hier kan bekijken. Ons streven vanaf dag één blijven we trouw : een beperkte kaart met stuk voor stuk lekkere gerechten die barsten van de smaak, bereid met liefde en met respect voor de seizoenen.
Eén voor één gerechten met nul sterren *** bereid met massa’s passie.

Op één gerecht zijn we extra trots en dat is onze stoverij, bereid met 100 % puur rundvlees dat langzaam wordt gegaard in Sint Canarusbier. Dokter Canarus van de gelijknamige éénmansbrouwerij in Gottem (Deinze) heeft geproefd en goedkeurend geknikt, dat was hét ultieme sein voor onze Chef Jeffrey om het beste van zichzelf te geven en een topstoverij uit zijn koksmuts te toveren. Kom hem dit week-end proeven en we trakteren met een Sint Canarus tripel van het vat, vanaf vrijdag 21 t.e.m. maandag 24 september.

Ons aanbod aan vegetarische gerechten werd – op verzoek van velen – uitgebreid en ook meer gerechten met vis krijgen hun plaats op de kaart. In onze tea-room serveren we voortaan een appelbol in bladerdeeg uit de oven, bereid met kaneel, honing,… meer is er écht niet nodig tijdens de herfstdagen die voor de deur staan.

Combineer een bezoek aan Kasteel Ooidonk of een sportieve Ooidonkroute wandeling of fietstocht met een bezoek aan onze vernieuwde brasserie in de Ooidonkdreef en ontdek onze nieuwe gerechten. Reserveren is altijd een goed idee en kan telefonisch op 09 311 60 66 of regel je zelf in enkele klikken op onze reservatiepagina.

Graag tot binnenkort en wij werken intussen verder aan het behoud van onze nul sterren *** da’s een belofte !

Team Brasserie De Sterre
nul sterren *** massa’s passie