Beste Klanten,

Wij leggen momenteel de laatste hand aan onze vernieuwde kaart voor het najaar.
Proeven, schrappen, opnieuw beginnen,… het hoort er allemaal bij. We laten niks aan het toeval over zodat we jullie met een aantal mooie nieuwe gerechten kunnen verrassen.
Op één gerecht zijn we alvast extra trots en dat is een klassieke Vlaamse stoverij met 100 % puur rundvlees, traag gegaard met hét bier van hier : Sint Canarus. Voeg daar verse frietjes met huisbereide mayonaise en een marktvers slaatje bij (of verse appelmoes) en het feest is compleet. Terwijl we dit typen komt het water ons alweer in de mond.

Wij starten met onze nieuwe kaart vanaf vrijdag 21 september. We plaatsen ze eerstdaags ook online. Hou dus onze Facebook pagina en onze website in de gaten.

Gratis Sint Canarus Tripel !

En er is nog meer goed nieuws. Om de start van onze nieuwe kaart te vieren, bieden we u van vrijdag 21 september tem maandag 24 september bij elke stoverij “Canarus” een gratis Sint Canarus Tripel aan.
Sint Canarus (7,5°) is een hemels heerlijke tripel van bij ons. Sint Canarus is een huisbrouwerij, gevestigd in het centrum van Gottem (deelgemeente van Deinze). Het is de grootste (tegelijk ook de enige) brouwerij tussen Deinze en Gent en moet één van de kleinste brouwerijtjes ter wereld zijn.

Wil je komen meegenieten van onze stoverij of één van onze andere nieuwe gerechten, dan kan je best even reserveren. Dat kan telefonisch op het nummer 09 3116066 of je regelt zelf je reservatie in enkele klikken via onze reservatiepagina.

Het lijkt erop dat we dit najaar nog een extra portie goed weer geserveerd krijgen en dat het dus nog wel even terrasweer blijft. Is het weer toch wat minder dan hebben we het binnen extra gezellig gemaakt, zodat jullie optimaal kunnen genieten. Vergeet zeker ook niet even een bezoekje te brengen aan Poei’s Shabby Chic boetiek, gevestigd in onze brasserie, waar je naast verrassende cadeau-artikelen en snuisterijen ook tal van streekproducten (oa Sint Canarus bier kunt kopen).

Tot binnenkort !

Team Brasserie De Sterre
nul sterren *** massa’s passie