Na een superzomer zijn we toe aan wat rust.
We zijn er dus heel even tussenuit. Vrijdag 7 september gaan we terug open. Intussen zitten we niet stil en werken we aan onze nieuwe kaart voor het najaar en maken we meer plannen om het nog gezelliger te maken in onze brasserie. Hou dus onze website en Facebook pagina zeker in de gaten.

NU ZONDAG OPEN MONUMENTENDAG

In Bachte-Maria-Leerne kan je Kasteel Ooidonk bezoeken tegen een gereduceerd tarief. Ter gelegenheid van deze Open Monumentendag werd een speciale fiets- of wandeltocht uitgestippeld tussen twee prachtige kastelen. Laveer tussen kasteel Ooidonk en het Meirekasteel op de grens tussen Deinze en Nevele over een afstand van 11km in het betoverende Leielandschap, geleid door wegwijzers, een brochure en gidsen ter plaatse.

Verken de kasteeltuin, een orangerie, een ijskelder, een rentenierswoning en een kerktoren terwijl de kinderen erfgoedraadsels ontrafelen.
Starten kan op elke halteplaats.
info : www.openmonumentendag.be (kies 9800 als postcode)