Onze Chef Jeffrey heeft de voorbije dagen wat gesleuteld aan onze menukaart. De voorbije weken hebben we regelmatig gegrilde zeebaars op ons suggestiebord gezet. Dit gerecht viel bij jullie zodanig in de smaak dat we het vanaf nu op onze menukaart zetten. Elke dag wordt deze heerlijke vis kraakvers aangeleverd en grillen wij hem voor u op onze lavasteengrill. Verser kan niet, nóg lekkerder is bijna onmogelijk… Wij serveren dit gerecht met gewokte seizoensgroenten, een overheerlijke kruidenpuree en een wasabiroomsausje.

AARDBEIEN UIT NEVELE IN DE OOIDONKDREEF

Verse aardbeien uit Nevele zijn een échte klassieker en moesten gewoonweg op onze kaart.
Wij serveren ze in een klassieke ijscoupe met heel veel aardbeien en verse slagroom. Daarnaast serveren wij ze ook zonder ijs, gemarineerd in limoensap en munt, een échte en gezonde delicatesse.

GEGRILDE TONIJN

Op ons suggestiebord vanaf nu donderdag deze heerlijke vis. Kort gegrild is deze het allerbeste. Een écht zomers gerecht waar onze Chef zijn eigen twist aan geeft. Dagelijks vers aangeleverd en meteen voor u klaargemaakt.

NA DE INSPANNING, DE ONTSPANNING

Ben je van plan dit weekend (je weet het misschien al, dat begint bij ons al op donderdag en eindigt op maandag) de Ooidonkroute te wandelen of onze prachtige leiestreek met de fiets te verkennen, dan kan je achteraf bij ons komen ontspannen met een drankje en/of één van onze heerlijke gerechten. Je kan hier onze menukaart alvast raadplegen. Het wordt een zonnig weekend dus écht terrasjesweer. Wil je zeker zijn van een mooi plaatsje op ons terras, dan kan je best reserveren. Dat kan telefonisch op 09 3116066 (Marleen) of je regelt het meteen zelf in enkele klikken op onze reservatiepagina.

Graag tot binnenkort
Team Brasserie De Sterre

PS: de Ooidonkroute is een prachtige wandeling die je langs de mooiste plekjes van de leiestreek brengt. Deze route begint en eindigt voor de deur van onze brasserie.