Ok, maandag beginnen we er dus aan en zullen De Bruyne en co om te beginnen Panama vakkundig van de mat vegen. De start van een triomftocht voor onze Rode Duivels op het WK in Rusland, daar duimen we voor.

         

Om dit voetbalfeest gepast in te zetten serveren we vanaf nu zaterdagmiddag het hele weekend (tot en met maandag 18 juni) gegrilde steak met verse frietjes aan 24 Euro.
We doen er een gratis Belgisch pintje (of een frisdrank naar keuze) bovenop.
Onze steak is zoals steeds van topkwaliteit (Belgisch wit-blauw filet mignon) en wordt geserveerd met verse frietjes, verse mayonaise en een fris zomers slaatje.
Geen compromis à la belge bij ons.. enkel het beste is goed genoeg.

Zin in ons nationaal gerecht nummer 1 ? Kom dan zeker langs. Reserveren is altijd een goed idee, je kan dit telefonisch doen op 09 3116066 (Marleen) of je regelt je reservatie zelf in enkele muisklikken. Dat kan hier.
Geen vleesfan ? Geen probleem, je kan ook gewoon iets van de kaart kiezen. Je kan deze hier alvast even kan checken. Vissuggestie dit weekend (vanaf donderdag 14 juni) is gegrilde zeebaars met gewokte seizoensgroenten en wasabi roomsausje. Hierbij serveren we parelcouscous of anders toch maar Belgische frietjes, om in de sfeer te blijven.

Tot gauw !

Team Brasserie De Sterre
nul sterren *** massa’s passie doelpunten

PS : onze pronostiek tegen Panama : 4 – 0