Onze vernieuwde brasserie is nu iets meer dan 2 maanden open en het is werkelijk voorbij gevlogen.
“Time flies when you’re having fun”, zegt het spreekwoord, maar nu is het tijd om de heropening van Brasserie De Sterre en zeker ook van de vernieuwde Ooidonkdreef samen met u te vieren.

Daarom nodigen we iedereen van harte uit om het glas te komen heffen op zondag 3 juni vanaf 11.00 u. tot 14.00 u.
We trekken oa een vat Sint Canarus tripel open (we laten ons vertellen dat dit streekbiertje uit Gottem bijzonder vlotjes binnenloopt, dus wacht niet te lang om af te komen want op = op). Ben je eerder een wijnliefhebber of kies je voor niet-alcoholisch ? Geen probleem, er is voor elk wat wils.

Bij goed weer ontvangen we u graag op het terras. Mochten de weergoden het slecht met ons voorhebben, dan trekken we ons daar niks van aan en zijn jullie welkom in de brasserie en onze feestzaal. De brasserie is die dag uiteraard ook gewoon open, dus wie wil, blijft gewoon lekker eten bij ons. Reserveren is altijd een goed idee en kan je hier doen, ofwel Marleen even bellen op 0496 898711.

“Gasthof De Sterre” kort na de Tweede Wereldoorlog

“Brasserie De Sterre” anno 2018

Vergeet zeker ook niet om een bezoekje te brengen aan het kleinste maar fijnste winkeltje in de ruime regio. Bij Poei’s Shabby Chic Boetiek kan je terecht voor de typische producten uit de Leiestreek, zoals Zultse Bokkebrokken, Canarus bier uit Gottem (#vaderdagtip !), De Goudvink koffie uit Deinze en nog veel meer, maar ook voor shabby chic meubeltjes, geschenkmanden en leuke hebbedingetjes. Iedereen van harte welkom!

Poei’s Shabby Chic Boetiek

We rollen ook letterlijk de rode loper uit naar onze buren en willen jullie graag een bezoekje aanbevelen aan de kunstgallerij van Francis Maere op dezelfde dag.  Deze gekende kunstgallerij sloot eveneens noodgedwongen tijdelijk de deuren omwille van de werken in de Ooidonkdreef maar is nu in volle glorie terug. Een échte aanrader.

Ps : ons vaderdagmenu staat online, je vindt het hier.

Tot gauw !

Marleen, Jan en Poei

Brasserie De Sterre
nul sterren *** massa’s passie