Wij presenteren u hierbij graag ons menu voor Moederdag. Scroll naar beneden om het menu te bekijken. Wij hebben enkele gerechten voor u uitgekozen die we marktvers kunnen aanbieden. Wij willen u vragen om tijdig te reserveren en ons het aantal personen en uw gerechtenkeuze door te geven. Dit kan u telefonisch doen op 0496 898711 (Marleen) of via onze contactpagina.

Wandelen in Bachte-Maria-Leerne – Ooidonkroute

Kom Moederdag bij ons vieren en waarom niet… combineer dit met een mooie wandeling of fietstocht in onze streek. Wist u trouwens dat de prachtige bewegwijzerde wandeling “Ooidonkroute” voor de deur van onze brasserie start en eindigt ? Deze wandeling van 7,5 km. brengt u onder andere bij het romantische kasteel Ooidonk. Wandel voorbij het kasteelpark door de Leiemeersen en naar de Oude Leie. Geniet van het mooiste uitzicht op de Oude Leiearm vanop een bankje aan de Maaigemdijk op de grens tussen Bachte-Maria-Leerne en Astene.

Sprookjesachtige zonsondergang aan de Maaigemdijk

Moederdagmenu

Wij serveren ons Moederdagmenu in het weekend van 12 en 13 mei. Bij goed weer dekken wij de tafel op ons zonnig terras.

Graag tot binnenkort !

Team Brasserie De Sterre
nul sterren *** massa’s passie

PS : meer informatie over de wandeling ‘Ooidonkroute’ vindt u op de website van TOV (toerisme Oost-Vlaanderen).
In Poei’s boetiek kunt u ook terecht voor een folder met routebeschrijving van de Ooidonkroute. U vindt er bovendien ook een mooie selectie van  streekproducten en zorgvuldig uitgekozen cadeau artikelen.