Neem op vrijdag 13 april gezellig plaats in de feestzaal van Brasserie de Sterre, in de schaduw van de kerktoren en geniet van de vaak verrassende chansons gebracht door Gin &Ginger. Het concert begint om 20.30 u. Gratis toegang voor iedereen.

Het gaat over liefde.
Het gaat over warmte.
Het gaat over lentekriebels.
Maar het gaat vooral ook gewoon over mekaar graag zien en zo de wereld een beetje mooier maken.

Gin & Ginger brengen met zang, piano en gitaar mensen dichter bij elkaar.

Charlotte De Mey en Hannes Careel vormen een zangduo sinds maart 2017. Ze wisten al vele harten te bekoren (zoals tijdens privé feesten, optredens op de Gentse Feesten, het voorprogramma van De Mens in de Brielpoort in Deinze) en zijn er nu ook volledig klaar voor om onze harten in Bachte-Maria-Leerne op te warmen.

Iedereen meer dan welkom!
Team Brasserie De Sterre