Poei’s shabby chic Boetiek ademt de sfeer van vroeger, met liefde voor het heden.

Ben je op zoek naar een origineel geschenk of wil je je huis een extra accent geven? Kom dan zeker een kijkje nemen in de shop. Je kan hier terecht voor de typische producten uit de Leiestreek, zoals Zultse Bokkebrokken, Canarus bier uit Gottem, De Goudvink koffie uit Deinze en nog veel meer, maar ook voor shabby chic meubeltjes, geschenkmanden en leuke hebbedingetjes. Iedereen is van harte welkom!

De winkel is gevestigd in Brasserie De Sterre in de Ooidonkdreef en is open vanaf zaterdag 31 maart en voortaan telkens van donderdag tot en met zondag van 13u00 tot 18u30. Poei’s boetiek is uw ideale tussenstop tijdens een wandeling of fietstocht in de buurt of bijvoorbeeld een bezoek aan het kasteel Ooidonk.

Alle info over Brasserie De Sterre en Poei’s shabby chic Boetiek vind je op de website www.brasseriedesterre.be

Tot binnenkort!
Poei