Via deze updates blijf je op de hoogte van alle activiteiten in Brasserie De Sterre, Bachte-Maria-Leerne en daarrond.

Lifestyle Tuinbeurs in het Kasteel Ooidonk tijdens het paasweekend

Net vóór of net na dat de klokken van Rome terug naar huis vertrekken, kun je iets voorbij Brasserie De Sterre inspiratie opdoen om je tuin te verfraaien.  In het Kasteel Ooidonk is er de jaarlijkse Lifestyle Tuinbeurs.  De hoofdthema’s zijn natuur, tuin en decoratie.  Een honderdtal gepassioneerde standhouders tonen je hun streekproducten, plantjes, tuinmeubilair, decoratie voor binnen en buiten.  Ben je een liefhebber van tuinantiek, brocante of zelfs country kledij, dan is het de moeite om enkele honderden meters voorbij onze brasserie eens te gaan kijken.  Kinderen kunnen helemaal los gaan bij de kinderanimatie, er is ook een stand met mini pony’s en zowaar ‘boomklimmen voor kinderen’.

Openingsuren en info :

Zaterdag 31/3, zondag 1/4 en maandag 2/4 van 10u tot 18u30
Inkom : 8,5 euro, kinderen gratis.

Adres : Brasserie De Sterre + 200 meter

Brasserie De Sterre bestaat bijna 1 week, we zijn heel goed gestart

De opening van Brasserie De Sterre

Vorige week vrijdag 23 maart was het grote moment daar, Brasserie De Sterre ging om 19u open.  “We hadden het gevoel dat iedereen er 100% klaar voor was.  Maar het was toch heel spannend afwachten of onze bescheiden verwachtingen ingelost zouden worden.  Wel, het was voor ons werkelijk een top-weekend.  Veel lachende mensen, felicitaties, bekende gezichten, … maar ook een goede klik met onze chef Jeffrey.

We kregen ook heel veel goede feedback van de mensen.  Complimenten maar ook heel interessante tips waar we iets kunnen mee doen.  Mijn dochter Fien weet nu dat ze rechts moet staan bij het uitschenken van de wijn.  Mijn schoonbroer Tom volgde een sommelier cursus en was niet verlegen om haar dit vrijdag bij te brengen.

Zaterdag en zondag ons terras een groot succes met de zon als bondgenoot

Op zaterdag was het heel mooi weer dus we besloten om de helft van het terras al buiten te plaatsen.  We stoften de stoelen nog eens af.  Bij iedere stoel die we afkuisten, ging er iemand op zitten.  De dreef die maanden en maanden een puinhoop was, kreeg eindelijk weer animo.  Fietsende mensen door de dreef die wuifden richting terras, mensen op het terras die het glas heften richting de fietsers.  We werden er toch even emotioneel van maar veel tijd om hierbij stil te staan was er niet want zaterdag was het vol huis.

Zondag was weer een zonnige dag en op dezelfde golf van enthousiasme konden we verderdoen.  Bedankt aan de mensen die ons eerste weekend kleurden.  Hopelijk zien we jullie gauw terug.  Geef ons als je wilt eten een telefoontje op voorhand of vul hier het reservatieformulier in.

Groetjes, Marleen